Good Behavior
Show Details
 • Good Behavior

   

  Med Michelle Dockery i huvudrollen får vi se kriminalitet, passion, missbruk, bedrägerier och mystik i TNT:s nya dramaserie Good Behavior.

  Hög moral, mycket pengar och inte minst ett gott uppförande, gör att Letty Raines (Michelle Dockery) släpps ut från fängelset. Hon har ett förflutet som tjuv och bedragare, men nu har Letty bestämt sig för att bli laglydig och leva ett liv i frihet. Hon arbetar som servitris och hon sköter sitt jobb till en början, men det dröjer inte länge innan hennes häftiga temperament gör att hon kommer in i gamla vanor och missbruk – ett missbruk som gör att hon kommer in på brottets bana återigen. Hon möter den charmiga och kalla lönnmördaren Javier (Juan Diego Botto) som känner att han kan ha nytta av Lettys kvickhet och klurighet.

  Good Behavior handlar om en mörk värld där den sociala bakgrunden spelar stor roll och där det är kärleken som skapar hopp i livet. Serien är full av spänning, sensualitet och humor och kemin mellan de två huvudrollsinnehavarna förvandlar en spännande kriminalserien till ett kittlande förspel.

  I amerikanska medier har Good Behavior hyllats för Dockerys skådespel där hon verkligen lyckas framhäva den färgstarka karaktären Letty, samtidigt som hon lyckas bryta sig loss från rollen som Lady Mary i Downtown Abbey.

 • Newsfeed