Incorporated
Show Details
 • Incorporated

  Måndag kl. 21:55 

   

  Incorporated är TNTs nya Science Fiction-thriller. Serien är bland annat producerad av Ben Affleck och Matt Damon och utspelar sig i framtiden, närmare bestämt år 2074. Flera länder har gått i konkurs på grund av olika kriser och klimatförändringar, och enskilda företag styr världen med järnhand. Den unge affärsmannen Ben Larsson har fått reda på att hans gamla ungdomskärlek har hamnat i trubbel på världens största företag, Spiga Biotech, ett företag med obegränsat med makt. Fast besluten om att rädda henne försöker han infiltrera det farliga företaget under falsk identitet. Hans mål är att nå så högt upp på hierarkistegen att han får tillgång till Spigas hemliga klubbar och aktiviteter. Tyvärr är Ben inte den enda med en hemlig agenda på företaget.  

  Incorporated har fått positiv kritik i USA. Variety skrev bland annat: 

  ”Incorporated is an energetic and watchable science-fiction thriller that posits that a climate apocalypse will be followed by a swift division of survivors into haves and have-nots – all by the year 2074”. 

  Inom kort visas seriens tio avsnitt även på TNT.  

  Det första avsnittet av Incorporated har premiär i Sverige den 1 maj kl. 21.55 och serien visas fortsättningsvis på måndagar.