Search Party
Show Details
 • Search Party

   

  Den mörka komedin som kommer från producenterna av Broad City, handlar om fyra unga vänner som blir indragna i ett drama där en person har försvunnit.

  Serien utspelar sig i New York trendiga stadsdel Williamsburg och följer Dory (Alia Shawkat) och hennes karismatiska och narcissistiska vänner. De försöker hitta sin identitet och plats i livet och särskilt Dory vill ge sig ut i världen eftersom hon tycker att sitt eget liv är lite trivialt. En dag upptäcker de att en tidigare bekant från skolan har försvunnit och för Dory blir sökandet en fast punkt i livet. Tillsammans med vännerna reser de bort från det bekväma stadslivet för att hitta den försvunna flickan Chantal.

  Search Party handlar om ungdomar som gör övergången till vuxenlivet till en fantastisk upplevelse med bara möjligheter – en upplevelse som gör att man glömmer bort allt det tråkiga med att bli vuxen.

  Serien är producerad av Michael Showalter (My Name Is Doris), Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Tony Hernandez (Broad City, Inside Amy Schumer) och Lilly Burns (Broad City).

 • Newsfeed